Lirik Lagu Rangda Taiwan - Nok Neng


Lirik Lagu Rangda Taiwan - Nok Neng





RANGDA TAIWAN
Voc. Nok Neng
Cipt. Tanto Lala Po
Arr. Casyadi CN









Duh kang tanto…
Kulane kangen…
Ning sampean…
Sing ana ning taiwan…





Rasa kangen kula bli kejagan
Bayangane kakang kaya ning iringan
Kula rindu ora ketahan
Ning sampean kula slalu kelingan





Lap kelingan lagi waktu bengen
Janji kula bli bakal demen wong sejen
Kula sabar lan setia ngenteni
Nunggu kakang balik sing luar negeri





Reff:
Kaya kenen dadi rangda taiwan
Saban dinae rasa kesepian





Lagi turu nglilir kelingan kakang
Rasane bli kuat adoh karo sampean
Duh kakang kula sayang sampean





Lap kelingan lagi waktu bengen
Janji kula bli bakal demen wong sejen
Kula sabar lan setia ngenteni
Nunggu kakang balik sing luar negeri





Reff:
Kaya kenen dadi rangda taiwan
Saban dinae rasa kesepian





Lagi turu nglilir kelingan kakang
Rasane bli kuat adoh karo sampean
Duh kakang kula sayang sampean





Lap kelingan lagi waktu bengen
Janji kula bli bakal demen wong sejen
Kula sabar lan setia ngenteni
Nunggu kakang balik sing luar negeri


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama