Lirik Lagu Ora Isin Ning Umur - Rossa Angelina


Lirik Lagu Ora Isin Ning Umur - Rossa Angelina





ORA ISIN NING UMUR
Voc. Rossa Angelina
Cipt. Ipang Supendi
Arr. Cosmos









Bolak balik angger kula rabine
Dadi lanang aja akeh lewane
Bagen akeh wong ayu bagus raine
Mangsa kaya kula eman sayange





Baka due duit nyewaki rangda
Yen bli due duit balik ning kula
Wong wadon mung kanggo cocok cocok bae
Baka susah ning kula angger nglambruke





Reff:
Mangkat bengi nongkrong ning warung kopi
Wong wadon sih arang arang dikeloni
Ora inget umure wis tua
Ora mikir awake wis mambu lema





Sembar sembur yen lagi mabok anggur
Wong wis tua ora isin ning umur





Baka due duit nyewaki rangda
Yen bli due duit balik ning kula
Wong wadon mung kanggo cocok cocok bae
Baka susah ning kula angger nglambruke





Reff:
Mangkat bengi nongkrong ning warung kopi
Wong wadon sih arang arang dikeloni
Ora inget umure wis tua
Ora mikir awake wis mambu lema





Sembar sembur yen lagi mabok anggur
Wong wis tua ora isin ning umur





Bolak balik angger kula rabine
Dadi lanang aja akeh lewane
Bagen akeh wong ayu bagus raine
Mangsa kaya kula eman sayange


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama