Lirik Lagu Wong Lanang Sunate Larang - Susy Arzetty 2019


Lirik Lagu Wong Lanang Sunate Larang - Susy Arzetty 2019





WONG LANANG SUNATE LARANG
Voc. Susy Arzetty
Cipt. : Suka Wijaya
Arr. : Adi Tea









Ngaku bli pernah janjian tapi uwis kejadian
Ana wong wadon marek ngaku ngidam nang sampean
Kakang wong ganteng aja lumayanan
Sampean wong lanang sunate larang





Kula istri sing halal wareg ditinggal tinggal
Kaen sing dudu muhrim saban bengi dikirim
Apa dure kaen alise kandel
Sampe sampe kakang ning kula tegel
Eman sayang ning laki angger kalah nang bodi





Reff:
Yen sanggup nanggung dosane
Daripada kakang selingkuh
Mending mabok pangleng
Turu masih bareng





Daripada diselingkui
Pindah ning sejen ati
Pasti ganti rabi
Mari dikeloni





Kula istri sing halal wareg ditinggal tinggal
Kaen sing dudu muhrim saban bengi dikirim
Apa dure kaen alise kandel
Sampe sampe kakang ning kula tegel
Eman sayang ning laki angger kalah nang bodi





Reff:
Yen sanggup nanggung dosane
Daripada kakang selingkuh
Mending mabok pangleng
Turu masih bareng





Daripada diselingkui
Pindah ning sejen ati
Pasti ganti rabi
Mari dikeloni





Ngaku bli pernah janjian tapi uwis kejadian
Ana wong wadon marek ngaku ngidam nang sampean
Kakang wong ganteng aja lumayanan
Sampean wong lanang sunate larang
Eman sayang ning laki angger kalah nang bodi


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama