Lirik Lagu Aja Marek Maning - Iwi S || Tembang Tarling Lawas

AJA MAREK MANING
Voc. : Iwi S
Cipt. : M. Sadi
Arr. : Carwin Group


Aja marek maning sun wis ora demen
Ra pengen kesanding nyawange wis bosen
Kula dadi korban gara gara cinta
Asale sampean sing gawe pendusta

Semene rasane wong disiksa batin
Kanggo pengarepe ora maning maning
Cinta kurang teliti rusak jiwa raga
Contone wis bukti kaya nasib kula

Reff:
Cinta gawe bunga sok gawe cilaka
Mula sing waspada ja gampang kegoda
Cinta gawe bunga sok gawe cilaka
Mula sing waspada ja gampang kegoda


Yen ora waspada mengkone cilaka
Yen ora waspada mengkone sengsara


Semene rasane wong disiksa batin
Kanggo pengarepe ora maning maning
Cinta kurang teliti rusak jiwa raga
Contone wis bukti kaya nasib kula

Reff:
Cinta gawe bunga sok gawe cilaka
Mula sing waspada ja gampang kegoda
Cinta gawe bunga sok gawe cilaka
Mula sing waspada ja gampang kegoda


Yen ora waspada mengkone cilaka
Yen ora waspada mengkone sengsara


Aja marek maning sun wis ora demen
Ra pengen kesanding nyawange wis bosen
Kula dadi korban gara gara cinta
Asale sampean sing gawe pendusta

Post a Comment

Lebih baru Lebih lama