Lirik Lagu Bebek Lanang - Cus Amanda

BEBEK LANANG
Voc. Cus Amanda
Cipt. Dedi Nataz
Arr. Jul26


Wong lanang kandel alise
Wis pasti akeh wadone
Pinter molak malik kalimat
Rayuane ngandung kemat

Ibarate bebek lanang
Yen mlaku akeh sing nggendang
Najan wadone sekandang
Rukun runtut bebarengan

Reff:
Padahal kula wis weruh
Kang sadul akeh rabine
Nangapa kulane demen bae


Kaya pasir ning lautan
Bobade bli keitungan
Nangapa abot bae ning sampean


Bebek lanang gagak nginum banyu ning kalenan
Raga batin rusak yen ditinggal ning sampean


Ibarate bebek lanang
Yen mlaku akeh sing nggendang
Najan wadone sekandang
Rukun runtut bebarengan

Reff:
Padahal kula wis weruh
Kang sadul akeh rabine
Nangapa kulane demen bae


Kaya pasir ning lautan
Bobade bli keitungan
Nangapa abot bae ning sampean


Bebek lanang gagak nginum banyu ning kalenan
Raga batin rusak yen ditinggal ning sampean


Wong lanang kandel alise
Wis pasti akeh wadone
Pinter molak malik kalimat
Rayuane ngandung kemat

Ibarate bebek lanang
Yen mlaku akeh sing nggendang
Najan wadone sekandang
Rukun runtut bebarengan

Post a Comment

Lebih baru Lebih lama