Lirik Lagu Pegatan (Pegot Pareng) - Susy Arzetty 2020 | Lirik Tarling2020

PEGATAN (PEGOT PARENG)
Voc. Susy Arzetty
Cipt. Suka Wijaya
Arr. Adi Tea


L: "Mah, anak tek gawa ya mah"
W: "Maaf kang ora bisa ora bisa, karena langka dikite jago gawa pitik kuh"


Rusake hasrat landepe ilat
Ilang asihe ilang sayange
Rusak ati bakar pikiran
Lambe keprucut tekang pegatan

Demen lan melas langka bekase
Koreng nang ilat sue warase
Pegot pareng laka tambane
Kuturunan dadi korbane

Reff:
Bekaaas…. bekas laki bengen
Sekien uwis dadi wong sejen


Anaaak… Nasibe anak kula
Pasti bakal kesia-sia
Lamon melu kula pasti bapak walon
Yen melu sampean mbok walon


Demen lan melas langka bekase
Koreng nang ilat sue warase
Pegot pareng laka tambane
Kuturunan dadi korbane

Reff:
Bekaaas…. bekas laki bengen
Sekien uwis dadi wong sejen


Anaaak… Nasibe anak kula
Pasti bakal kesia-sia
Lamon melu kula pasti bapak walon
Yen melu sampean mbok walon


Sakit lan pait… Wong perpisahan
Batin sun jerit lan tetangisan
Lamon waktu bisa di undur
Sun ora sangggup rumah tangga hancur

Post a Comment

Lebih baru Lebih lama