Lirik Lagu Syarat Siji - May Barby

SYARAT SIJI
Voc. May Barby
Cipt. -
Arr. -


Sampean teka gawa cinta
Lunga ninggali lara
Jare kula sing dipilih
Malah milih balik ning rabi

Wani ndemeni bli wani megat
Wani ndemeni kula
Bli wani megat sing tua
Angger kula sing dilelara

Reff:
Sun gelem dadi siji
Nanging syarate siji
Yen kakang bener demen
Rabi kakang pegaten


Pengen dihalal aken
Malah ditinggalaken
Kepengen ganti rabi
Tapi wedi ning rabi


Cinta kehalang syarat
Kon megat rabi kakang bli kuat


Wani ndemeni bli wani megat
Wani ndemeni kula
Bli wani megat sing tua
Angger kula sing dilelara

Reff:
Sun gelem dadi siji
Nanging syarate siji
Yen kakang bener demen
Rabi kakang pegaten


Pengen dihalal aken
Malah ditinggalaken
Kepengen ganti rabi
Tapi wedi ning rabi


Cinta kehalang syarat
Kon megat rabi kakang bli kuat


Sampean teka gawa cinta
Lunga ninggali lara
Jare kula sing dipilih
Malah milih balik ning rabi

Post a Comment

Lebih baru Lebih lama