Lirik Lagu Tikungan Celeng - Devi Gincu | Lirik Tarling 2020

TIKUNGAN CELENG
Voc. Devi Gincu
Cipt. Wadi Oon
Arr.


Kula kapok ora maning maning
Due laki karo supir
Dilelara saban dina urip senenge ora
Sengsara sing wis nyata

Sering mampir ning tikungan celeng
Dodok karo wadon sejen
Balik ora gawa duit ngaku langka penumpang
Alesan nombok setoran

Reff:
Yen deleng wadon sing pipine nyradat
Sampean kumat pasti bli kuat


Yen wis kegoda ning bodi gitar
Bengen alim sekien sangar
Ning kula wis langka kasih sayang


Sering mampir ning tikungan celeng
Dodok karo wadon sejen
Balik ora gawa duit ngaku langka penumpang
Alesan nombok setoran

Reff:
Yen deleng wadon sing pipine nyradat
Sampean kumat pasti bli kuat


Yen wis kegoda ning bodi gitar
Bengen alim sekien sangar
Ning kula wis langka kasih sayang


Kula kapok ora maning maning
Due laki karo supir
Dilelara saban dina urip senenge ora
Sengsara sing wis nyata

Post a Comment

Lebih baru Lebih lama