Lirik Lagu Kembang Pare - Yati Komala | Lirik Tarling 2020

KEMBANG PARE
Voc. Yati Komala
Cipt. Tatim S
Arr. Aman We


Seneng ora kejagan
Due laki sayang pisan
Manis omonge… kebayang bae..
Kelingan kenang sayange…

Jujur lan pengertian
Urip ora sok tukaran
Seneng nyawange… langka ribute…
Gawe iri ning tanggane…

Reff:
Ana paribasane kang
Srikaya kembange pare
Kula due laki sing kaya sampean
Angel lurue..

Kula bli bakal elik kang
Kawin karo sampean
Najan menderita urip sederhana
Kula… nrima..

Jujur lan pengertian
Urip ora sok tukaran
Seneng nyawange… langka ribute…
Gawe iri ning tanggane…

Reff:
Ana paribasane kang
Srikaya kembange pare
Kula due laki sing kaya sampean
Angel lurue..

Kula bli bakal elik kang
Kawin karo sampean
Najan menderita urip sederhana
Kula… nrima..

Seneng ora kejagan
Due laki sayang pisan
Manis omonge… kebayang bae..
Kelingan kenang sayange…

Jujur lan pengertian
Urip ora sok tukaran
Seneng nyawange… langka ribute…
Gawe iri ning tanggane…

Post a Comment

Lebih baru Lebih lama