Lirik Lagu Perang Batin - Ayu Aria

PERANG BATIN
Voc. Ayu Aria
Cipt. Adjie Romansyah
Arr. Emek Aryanto


Kula uwis lawas hubungan karo sampean
Sampe detik kien masih durung ana ikatan
Sering bareng segenah
Madu cinta kaya karo soma

Sing dadi penghalang cintane masih dibagi
Antara kula karo rabine ning umah
Arep sampe kapan nasib kula
Dadi wadon simpenan

Reff:
Memang harta benda ora kekurangan
Uga kasih sayange 
Gawe kula angel mari demene

Kula perang batin yen waya giliran

Antara pengen dueni
Tapi bli tega karo anak lan rabine

Serba salah sun due cinta segitiga


Sing dadi penghalang cintane masih dibagi
Antara kula karo rabine ning umah
Arep sampe kapan nasib kula
Dadi wadon simpenan

Reff:
Memang harta benda ora kekurangan
Uga kasih sayange 
Gawe kula angel mari demene

Kula perang batin yen waya giliran

Antara pengen dueni
Tapi bli tega karo anak lan rabine

Serba salah sun due cinta segitiga


Kula uwis lawas hubungan karo sampean
Sampe detik kien masih durung ana ikatan
Sering bareng segenah
Madu cinta kaya karo soma

Sing dadi penghalang cintane masih dibagi
Antara kula karo rabine ning umah
Arep sampe kapan nasib kula
Dadi wadon simpenan

Post a Comment

Lebih baru Lebih lama