Lirik Lagu Nahan Kangen - Emek Aryanto Feat Alex Sweet

NAHAN KANGEN
Voc. Emek Aryanto Ft Alex Sweet
Cipt. Emek Aryanto
Arr. Emek Aryanto



Udan barat angine atis
Glantang gluntung turu bature sarung
Adoh sing gelung pikiran bingung
Rindu bli kebendung segede gunung

Minggu ganti wulan, wulan ganti tahun
Pepundelen abot nahan kangen
Kehalang jarak lakone cinta
Sampean kangen kula gan pada

Reff:
Kaya gambar ning jero kaca
Bisa deleng bli bisa diraba

Lamon kakang ana elare
Arep mabur tek pareki genae

Lawas sing dirasa ngitungi dina
Bli sabar nunggu pengen ketemu

Minggu ganti wulan, wulan ganti tahun
Pepundelen abot nahan kangen
Kehalang jarak lakone cinta
Sampean kangen kula gan pada

Reff:
Kaya gambar ning jero kaca
Bisa deleng bli bisa diraba

Lamon kakang ana elare
Arep mabur tek pareki genae

Lawas sing dirasa ngitungi dina
Bli sabar nunggu pengen ketemu

Udan barat angine atis
Glantang gluntung turu bature sarung
Adoh sing gelung pikiran bingung
Rindu bli kebendung segede gunung

Minggu ganti wulan, wulan ganti tahun
Pepundelen abot nahan kangen
Kehalang jarak lakone cinta
Sampean kangen kula gan pada

Post a Comment

Lebih baru Lebih lama