Lirik Lagu Ditinggal Wong Tua - Tia Inova

DITINGGAL WONG TUA
Voc. Tia Inova
Cipt. Tia Inova
Arr. Bang Bodong




Rasane sun pengen jerit
Kayane wis ora kuat
Ning dunya urip sun rasane hampa
Langka mimi lan mama

Wong tua wis langka ning dunya
Urip sun sebatangkara
Lunga mendi langka sing tek iburi
Urip sun langka sing nyayangi

Reff:
Sun durung bisa bales jasa ning wong tua
Sampean wis ninggal kula
Duh Gusti ampunana dosa-dosa
Dosane wong tua kula

Sekien sing ana mung kari penyesalan
Lagi bengen akeh kesalahan
Sekien mung bisa nangis lan do'a
Wong tua sing langka ning dunya

(mimi kula arep melu ning sapa mi)

Wong tua wis langka ning dunya
Urip sun sebatangkara
Lunga mendi langka sing tek iburi
Urip sun langka sing nyayangi

Reff:
Sun durung bisa bales jasa ning wong tua
Sampean wis ninggal kula
Duh Gusti ampunana dosa-dosa
Dosane wong tua kula

Sekien sing ana mung kari penyesalan
Lagi bengen akeh kesalahan
Sekien mung bisa nangis lan do'a
Wong tua sing langka ning dunya

Post a Comment

Lebih baru Lebih lama