Lirik Lagu Sebates Batur - Anik Arnika || Lirik Lagu Tarling Anik Arnika

SEBATES BATUR
Voc. Anik Arnika
Cipt. Didit Nata Jaya
Arr. Herry Berbobot



Tek ikhlasaken...
Senajana kulane demen...

Mungkin takdire cinta
Pilihan ning diri kula
Takdir wis nentuaken
Langka sing bisa di salahaken

Kakang sing tek sayangi
Ning kula bli naroh ati rasane sedih
Kakang sing tek demeni
Ning kula bli naroh ati rasane sedih

Reff:
Ngikhlasaken cinta 
Sing dudu milike kula
Najan demen senajan kangen
Jodoh bli bakal nepungaken

Kenyataan cinta duh pait tek rasa kula
Bli keukur demen terlanjur
Nyatane cuma sebates batur

Tek ikhlasaken senajana kulane demen..

Takdir wis nentuaken
Langka sing bisa di salahaken

Kakang sing tek sayangi
Ning kula bli naroh ati rasane sedih
Kakang sing tek demeni
Ning kula bli naroh ati rasane sedih

Reff:
Ngikhlasaken cinta 
Sing dudu milike kula
Najan demen senajan kangen
Jodoh bli bakal nepungaken

Kenyataan cinta duh pait tek rasa kula
Bli keukur demen terlanjur
Nyatane cuma sebates batur

Tek ikhlasaken senajana kulane demen..

Mungkin takdire cinta
Pilihan ning diri kula
Takdir wis nentuaken
Langka sing bisa di salahaken

Kakang sing tek sayangi
Ning kula bli naroh ati rasane sedih
Kakang sing tek demeni
Ning kula bli naroh ati rasane sedih

Post a Comment

Lebih baru Lebih lama