Lirik Lagu Rabi Angkat - Susy Arzetty

RABI ANGKAT
Voc. Susy Arzetty
Cipt. Suka Wijaya
Arr. Nirwana Mandala Sakti Team




Sun ora bosen nyawang-nyawange 
Aduh wong ganteng sapa arane 
Dekok pipine abang lambene 
Manis gemuyune sapa rabine 

Yen wayah bengi sering keimpi kuwayang temen bisa dadi siji 
Turu miring ngekepi guling 
Kula ngayale pengen kesanding 
Pengen kesanding...... 

Reff:
Yen duwe rabi kang aja di pegat 
Kulane gelem kang dadi rabi angkat 
Karna saking demene 
Kula kelingan bae 

Srengenge sore kang surupe ngulon 
Kelingan bae kang 
Sun pengen kelakon 
Bagen dadi rabi angkat
Wajib ngawin bli wajib megat

Yen wayah bengi sering keimpi kuwayang temen bisa dadi siji 
Turu miring ngekepi guling 
Kula ngayale pengen kesanding 
Pengen kesanding...... 

Reff:
Yen duwe rabi kang aja di pegat 
Kulane gelem kang dadi rabi angkat 
Karna saking demene 
Kula kelingan bae 

Srengenge sore kang surupe ngulon 
Kelingan bae kang 
Sun pengen kelakon 
Bagen dadi rabi angkat
Wajib ngawin bli wajib megat

Yen wayah bengi sering keimpi kuwayang temen bisa dadi siji 
Turu miring ngekepi guling 
Kula ngayale pengen kesanding 
Pengen kesanding...... 

Post a Comment

Lebih baru Lebih lama