Lirik Lagu Cinta Ora Kuasa - Dian Anic

CINTA ORA KUASA
Voc. Dian Anic 
Cipt. Didit Nata Jaya
Arr. -


Ning duwure sajadah sun nawuraken doa
Kanggo wong sing tek sayangi najan tanpa duweni
Ning setiap sujude tek sebut arane
Mugia kakang bahagia karo pilihane

Cuma lewat doa sun titip cinta
Karena sun sadar bli bisa kedaung krama

Reff:
Kula manusia biasa ora due kuasa
Senajan cinta mati ora bisa nyawiji
Arane sampean siji sing tek sebut ning doa
Muga bahagia maringi najan bli karo kula

Nalika cinta wis bertasbih
Kula mung bisa pasrah diri
Najan raga bli bisa ndueni
Asal mata bisa... niteni

Ning duwure sajadah sun nawuraken doa
Kanggo wong sing tek sayangi najan tanpa duweni
Ning setiap sujude tek sebut arane
Mugia kakang bahagia karo pilihane

Cuma lewat doa sun titip cinta
Karena sun sadar bli bisa kedaung krama

Reff:
Kula manusia biasa ora due kuasa
Senajan cinta mati ora bisa nyawiji
Arane sampean siji sing tek sebut ning doa
Muga bahagia maringi najan bli karo kula

Nalika cinta wis bertasbih
Kula mung bisa pasrah diri
Najan raga bli bisa ndueni
Asal mata bisa... niteni

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter