Lirik Lagu Lawas Pisahan – Tia Jepang Ft Mamin Kedung

LAWAS PISAHAN
Voc. Tia Jepang Ft Mamin Kedung
Cipt. Ipul BM
Arr. Herry Panjoel




Rasa kangen kula ning kakang
Wis ora bisa ketahan
Najan sering video call an
Kula pengen ning sandingan

Dudu kakang wis ora sayang
Sayange wis bli kejagan
Awan bengi terus kelingan
Mung cuma senok sayang

Disiksa rindu pengen ketemu
Kita loroan lawas pisahan

Reff:
Tapi rasa…
Cinta kula ning sampean
Ora bakal…
Bisa ilang ning jero badan

Najan pisah…
Ning waktu lan ning panggonan
Kakang yakin…
Besuk bareng ning pelaminan

Dudu kakang wis ora sayang
Sayange wis bli kejagan
Awan bengi terus kelingan
Mung cuma senok sayang

Disiksa rindu pengen ketemu
Kita loroan lawas pisahan

Reff:
Tapi rasa…
Cinta kula ning sampean
Ora bakal…
Bisa ilang ning jero badan

Najan pisah…
Ning waktu lan ning panggonan
Kakang yakin…
Besuk bareng ning pelaminan

Rasa kangen kula ning kakang
Wis ora bisa ketahan
Najan sering video call an
Kula pengen ning sandingan

Dudu kakang wis ora sayang
Sayange wis bli kejagan
Awan bengi terus kelingan
Mung cuma senok sayang

Disiksa rindu pengen ketemu
Kita loroan lawas pisahan


Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter