Lirik Lagu Tuku Gelang - Susy Arzetty Ft Suka Wijaya

TUKU GELANG
Voc. Susy Arzetty Ft Suka Wijaya
Cipt. Yoyo Suwaryo
Arr. -

Keduhung laki sampean
Ora bisa luru pangan
Wonge bodo kaya kebo
Planga plongo kaya ki jomblo

Weru mengkenen akhire
Kula emong dadi jodone
Bati isin Selawase
Eh tangga batur mah pada ngeceh

Mulane aja lok nangga
Yen pengen tentrem rumah tangga
Aja nutugi amarah
Bokat lagi kenang gegodan

Yen wong lanang ana otake
Ngomong bli mono parane
Sing nduweni perasaan
Aja mung turu lan mangan

Dadi kepriben maksude
Ngomong seenake bae
Kula isin kula wirang
Pengen kalung mah karo gelang

Pengene mah sekelangkung
Nganggone gelang lan kalung
Tapi semene buktine
Langka sing kanggo tukune

Yen sampean ora nuruti
Kula bagen bli due laki
Percuma duwe laki enom
Kepengenan ora kelakon

Laki kita olie sapa
Dudu olie wong tuwa
Sira dewek sing mareki
Ongkos kawin sira modali

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter