Lirik Lagu Mantan Terindah - Diana Sastra

MANTAN TERINDAH
Voc. Diana Sastra
Cipt. Lee Hin
Arr. Casyadi



Jagat padang katon peteng
Lunga langka sing kedeleng
Ati sunyi jiwa sepi
Tanpa sampean ana ning iringan...

Inget kakang ngundang sayang
Najan demen mung mendem kangen
Kien kakang milih wong lian
Status kula cuma dadi mantan...

Reff:
Nangapa rasa bli bisa ganti
Rasa sayang lan demen bli bisa mari...
Pegel nahane pegel nutugakene

Tek coba ngapus kabeh kenangan
Ora bisa sirna sing impian...
Mantan terindah iku cuma sampean...

Inget kakang ngundang sayang
Najan demen mung mendem kangen
Kien kakang milih wong lian
Status kula cuma dadi mantan...

Reff:
Nangapa rasa bli bisa ganti
Rasa sayang lan demen bli bisa mari...
Pegel nahane pegel nutugakene

Tek coba ngapus kabeh kenangan
Ora bisa sirna sing impian...
Mantan terindah iku cuma sampean...

Jagat padang katon peteng
Lunga langka sing kedeleng
Ati sunyi jiwa sepi
Tanpa sampean ana ning iringan...

Inget kakang ngundang sayang
Najan demen mung mendem kangen
Kien kakang milih wong lian
Status kula cuma dadi mantan...

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter