Lirik Lagu Mental Anggur - Susy Arzetty

MENTAL ANGGUR
Voc. Susy Arzetty
Cipt. Wadi Oon
Arr. Agus Manthep


Lir kembang melati...
Dau mekar lagi bengi
Sun ditinggal laki...
Resmi rangda lagi wingi

Nung nang ning nang ning nung n
ing nang ning nang ning nung
Wanine ari tas nginung

Rai mah rai melas
Wanine wani anggas
Pengen demenan 
Wedi ketangguan

Awake lemungur betah ngukur kasur
Mentale mung mental anggur
Aja dolanan geni yen bli niat nambah rabi
Nakale kagok watire ditabok

Yen ngrayu wong wadon
Lambe sampe kumut kumut
Kang aja kemanisen 
Lambene bokat dirubung semut

Nung nang ning nang ning nung n
ing nang ning nang ning nung
Wanine ari tas nginung

Rai mah rai melas
Wanine wani anggas
Pengen demenan 
Wedi ketangguan

Awake lemungur betah ngukur kasur
Mentale mung mental anggur
Aja dolanan geni yen bli niat nambah rabi
Nakale kagok watire ditabok

Yen ngrayu wong wadon
Lambe sampe kumut kumut
Kang aja kemanisen 
Lambene bokat dirubung semut

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter