Ad Unit (Iklan) BIG

Lirik Lagu Di Unclang Unclang - Susy Arzetty Ft Suka Wijaya

DI UNCLANG UNCLANG
Voc. Susy Arzetty Ft Suka Wijaya
Cipt. Suka Wijaya
Arr.  TEam Sakti





Wong wadon mah kang senenge
Diperhatiaken
Sing awit maskara luntur
Sampe medoke pupur

Wong lanang gah nok senenge
Baka di alem alem
Aja lok gampang mrengut
Asal di jawil gelem

Molani dadi wong lanang 
Kudu sing solot
Supaya yen jaluk jatah
Sun ora alot

Molane dadi wong wadon 
Kudu grapyakan
Supaya bli kalah
Karo pelayan wedang ning dalan

Wong wadon mah kang senenge
Baka di kudang kudang
Wong lanang gah nok betah e
Baka di unclang unclang

Reff:
Kulane deg degan bae
Laki ngantongi duit gede
Sing tek watiri akeh godane
Kakang tipis imane

Aja lok nggegem ning laki
Gampang bae nyurigai
Asal wong wadon tangane melumah
Laki betah ning umah

Wong wadon mah kang senenge
Baka di kudang kudang
Wong lanang gah nok bateah e
Baka di unclang unclang

Reff:
Kulane deg degan bae
Laki ngantongi duit gede
Sing tek watiri akeh godane
Kakang tipis imane

Aja lok medit ning laki
Gampang bae nyurigai
Asal wong wadon tangane melumah
Laki betah ning umah

Wong wadon mah kang senenge
Baka di kudang kudang
Wong lanang gah nok bateah e
Baka di unclang unclang

Molani dadi wong lanang 
Kudu sing solot
Supaya yen jaluk jatah
Sun ora alot

Molane dadi wong wadon 
Kudu grapyakan
Supaya bli kalah

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter