Lirik Lagu Tarling Addy Prayoga - Modale Wani

 


Lirik Lagu Tarling Modale Wani - Addy Prayoga

Kakang mawas diri,
Sebab dudu wong sugih..
Duwene cinta suci modale wani..

Ora maksa cinta,
Dipaksa angger bli bisa..
Sebab wong tua senok ndelenge harta..
Ora maksa cinta..

Reff:
Lamonan materi,
Sing dadi tuntuan cinta..
Mending kakang mundur,
Daripada digawe hancur..

Nuruta wong tuwa,
Aja ngaboti cinta..
Bokat kenang karma,
Lamon nglawan kramate dunya..

Ora maksa cinta,
Dipaksa angger bli bisa..
Sebab wong tua senok ndelenge harta..
Ora maksa cinta..

Reff:
Lamonan materi,
Sing dadi tuntuan cinta..
Mending kakang mundur,
Daripada digawe hancur..

Nuruta wong tuwa,
Aja ngaboti cinta..
Bokat kenang karma,
Lamon nglawan kramate dunya..

Kakang mawas diri,
Sebab dudu wong sugih..
Duwene cinta suci modale wani..

Ora maksa cinta,
Dipaksa angger bli bisa..
Sebab wong tua senok ndelenge harta..
Ora maksa cinta..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Addy Prayoga - Modale Wani"

Posting Komentar