Lirik Lagu Tarling Ali Gangga - Langka Maaf

 


Lirik Lagu Tarling Langka Maaf - Ali Gangga

Ning Ati Sun Masih Lara,
Inget Lagi Waktu Bengen..
Demenane Karo Kita,
Tunangane Karo Kita,
Kawine Karo Wong Sejen..

Kien Sira Teka Maning,
Njaluk Pan Kaya Sing Dimin..
Lir Sega Wis Dadi Bubur,
Ati Sun Terlanjur Hancur,
Ora Sudi Mai Ampun..
Ati Sun Wis Hancur Lebur..

Reff:
Wis Cukup Nggo Pengalaman,
Ning Sira Cintane Kanggo Dolanan..

Sekien Wis Langka Maaf,
Nggo Sira Sing Wis Dadi Penghianat..

Dudu Sih Kita Dendam,
Dudu Sih Kita Sengit,
Tapi Ning Ati Kita,
Masih Kerasa Sakit..

Kien Sira Teka Maning,
Njaluk Pan Kaya Sing Dimin..
Lir Sega Wis Dadi Bubur,
Ati Sun Terlanjur Hancur,
Ora Sudi Mai Ampun..
Ati Sun Wis Hancur Lebur..

Reff:
Wis Cukup Nggo Pengalaman,
Ning Sira Cintane Kanggo Dolanan..

Sekien Wis Langka Maaf,
Nggo Sira Sing Wis Dadi Penghianat..

Dudu Sih Kita Dendam,
Dudu Sih Kita Sengit,
Tapi Ning Ati Kita,
Masih Kerasa Sakit..

Kien Sira Teka Maning,
Njaluk Pan Kaya Sing Dimin..
Lir Sega Wis Dadi Bubur,
Ati Sun Terlanjur Hancur,
Ora Sudi Mai Ampun..
Ati Sun Wis Hancur Lebur..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Ali Gangga - Langka Maaf"

Posting Komentar