Lirik Lagu Tarling Anik Arnika - Sebates Nafsu

 


Lirik Lagu Tarling Sebates Nafsu - Anik Arnika

Ternyata kula kejebak rasa nyaman,
Ning wong lanang sing bli duwe rasa sayang..

Salahe kula wis terlalu percaya,
Ning sampean sing ternyata lanang buaya..

Ngomong kangen dudu karna rindu,
Dudu kenang pengen ketemu..
Ngomong kangen dudu karna rindu,
Cuma pengen nglampiasaken nafsu..

Reff:
Mungkin kula terlalu baper,
Sampe sampe ora ketenger..
Sampean sing tek sangka tulus,
Nyatane mung cuma modus..

Kula wong sing digawe nyaman,
Cuma kanggo batur kesepian..
Tiwas wis jero hubungane,
Ora siji loro wadone..
Cinta palsu mung sebates nafsu..

Salahe kula wis terlalu percaya,
Ning sampean sing ternyata lanang buaya..

Ngomong kangen dudu karna rindu,
Dudu kenang pengen ketemu..
Ngomong kangen dudu karna rindu,
Cuma pengen nglampiasaken nafsu..

Reff:
Mungkin kula terlalu baper,
Sampe sampe ora ketenger..
Sampean sing tek sangka tulus,
Nyatane mung cuma modus..

Kula wong sing digawe nyaman,
Cuma kanggo batur kesepian..
Tiwas wis jero hubungane,
Ora siji loro wadone..
Cinta palsu mung sebates nafsu..

Salahe kula wis terlalu percaya,
Ning sampean sing ternyata lanang buaya..

Ngomong kangen dudu karna rindu,
Dudu kenang pengen ketemu..
Ngomong kangen dudu karna rindu,
Cuma pengen nglampiasaken nafsu..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Anik Arnika - Sebates Nafsu"

Posting Komentar