Lirik Lagu Tarling Arshinta Dewi - Aja Macem Macem

 


Lirik Lagu Tarling Aja Macem Macem - Arshinta Dewi

Coba eling-elingna,
Salahe sampean..
Aja nyalakaken,
Kula sing ninggalaken..

Bli dianggep penting,
Kula ning sampean..
Bli perhatian maning,
Mentingaken wadonan..

Disangka kula bli weruh,
Yen sampean uwis selingkuh..

Reff:
Yen kakang karo wong wadon ning jaba,
Alarme kula moni ngabari..
Aja macem macem,
Kula wis duwe alat deteksi..

Alate kula anane ning ati,
Krasa yen kakang uwis nylingkuhi..
Aja macem macem,
Nalurie rabi luwih weruhi..

Yen lakine beda,
Ana sing bermasalah..

Bli dianggep penting,
Kula ning sampean..
Bli perhatian maning,
Mentingaken wadonan..

Disangka kula bli weruh,
Yen sampean uwis selingkuh..

Reff:
Yen kakang karo wong wadon ning jaba,
Alarme kula moni ngabari..
Aja macem macem,
Kula wis duwe alat deteksi..

Alate kula anane ning ati,
Krasa yen kakang uwis nylingkuhi..
Aja macem macem,
Nalurie rabi luwih weruhi..

Yen lakine beda,
Ana sing bermasalah..

Bli dianggep penting,
Kula ning sampean..
Bli perhatian maning,
Mentingaken wadonan..

Disangka kula bli weruh,
Yen sampean uwis selingkuh..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Arshinta Dewi - Aja Macem Macem"

Posting Komentar