Lirik Lagu Tarling Dona Amanda - Mata Keranjang

 


Lirik Lagu Tarling Mata Keranjang - Dona Amanda

Apa sing dadi lantaran,
Apa kawitane..
Kakang jaluk beresan bae..

Cuma kanggo alesan,
Nutupi salahe..
Kakang nuduh kita sing selingkuh..

Langka bukti lan saksi,
Emong belok kedinginan..

Reff:
Kakang kudu mawas diri,
Durung bisa nyukupi..
Malah kien kakang tega,
Arep mbagi-mbagi cinta..

Setiap ana wong rangda,
Dirayu lan digoda..
Kakang sing sering selingkuh,
Kula sing dadi tertuduh..

Dasar kakang,
Wong lanang mata keranjang..

Cuma kanggo alesan,
Nutupi salahe..
Kakang nuduh kita sing selingkuh..

Langka bukti lan saksi,
Emong belok kedinginan..

Reff:
Kakang kudu mawas diri,
Durung bisa nyukupi..
Malah kien kakang tega,
Arep mbagi-mbagi cinta..

Setiap ana wong rangda,
Dirayu lan digoda..
Kakang sing sering selingkuh,
Kula sing dadi tertuduh..

Dasar kakang,
Wong lanang mata keranjang..

Apa sing dadi lantaran,
Apa kawitane..
Kakang jaluk beresan bae..

Cuma kanggo alesan,
Nutupi salahe..
Kakang nuduh kita sing selingkuh..

Langka bukti lan saksi,
Emong belok kedinginan..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dona Amanda - Mata Keranjang"

Posting Komentar