Lirik Lagu Tarling Emek Aryanto - Kepalang Tani


 Lirik Lagu Tarling Kepalang Tani - Emek Aryanto

Wis kepalang tani,
Nasib tukang kuli..
Laki ngelektor rabi tandur,
Angger duit bli kumpul,
Mangan angger nempur..

Pengen dadi wong sugih,
Sugih beras sugih pari..
Pengen dadi petani sukses,
Duwe mobil honda jazz,
Tukune langsung kess..

Reff:
Nasibe wong tani,
Kadang modale dadak utang..
Parine murah pupuke larang,
Pengasilane ora imbang..

Apa sih kudu kita ganti propesi,
Molah sing ringan tenagane,
Arep ngamen karaoke..

Uwis kepalang tani,
Mbok bapa reang ya wong tani..
Kepaksa tani..

Pengen dadi wong sugih,
Sugih beras sugih pari..
Pengen dadi petani sukses,
Duwe mobil honda jazz,
Tukune langsung kess..

Reff:
Nasibe wong tani,
Kadang modale dadak utang..
Parine murah pupuke larang,
Pengasilane ora imbang..

Apa sih kudu kita ganti propesi,
Molah sing ringan tenagane,
Arep ngamen karaoke..

Uwis kepalang tani,
Mbok bapa reang ya wong tani..
Kepaksa tani..

Wis kepalang tani,
Nasib tukang kuli..
Laki ngelektor rabi tandur,
Angger duit bli kumpul,
Mangan angger nempur..

Pengen dadi wong sugih,
Sugih beras sugih pari..
Pengen dadi petani sukses,
Duwe mobil honda jazz,
Tukune langsung kess.

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Emek Aryanto - Kepalang Tani"

Posting Komentar