Lirik Lagu Tarling Indri Fahriza - Nyigar Ati

 


Lirik Lagu Tarling Nyigar Ati - Indri Fahriza

Sing tek damba ning awan lan bengi,
Nyata wis duwe dambaan ati..
Sing tek puja lanang sing setia,
Nyata olihe lanang pendusta..

Kakang dadi gandulane ngati,
Bokat bli kuat ning sejen ati..
Kakang dadi belahane jiwa,
Nyigar ati ning sejen cinta..

Arep sapa sing kudu tek ganduli,
Belahan jiwa wis miang atine..

Reff:
Kula wis percaya nanging hianat cinta,
Kula demen sampean ninggalaken..

Kula sing nelangsa sampean bahagia,
Kula teka sampean ninggal kula..
Lara.. ati lara,
Kula korban lanang pendusta..

Kakang dadi gandulane ngati,
Bokat bli kuat ning sejen ati..
Kakang dadi belahane jiwa,
Nyigar ati ning sejen cinta..

Arep sapa sing kudu tek ganduli,
Belahan jiwa wis ngianati..

Reff:
Kula wis percaya nanging hianat cinta,
Kula demen sampean ninggalaken..

Kula sing nelangsa sampean bahagia,
Kula teka sampean ninggal kula..
Lara.. ati lara,
Kula korban lanang pendusta..

Sing tek damba ning awan lan bengi,
Nyata wis duwe dambaan ati..
Sing tek puja lanang sing setia,
Nyata olihe lanang pendusta..

Kakang dadi gandulane ngati,
Bokat bli kuat ning sejen ati..
Kakang dadi belahane jiwa,
Nyigar ati ning sejen cinta..

Arep sapa sing kudu tek ganduli,
Belahan jiwa wis ngianati..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Indri Fahriza - Nyigar Ati"

Posting Komentar