Lirik Lagu Tarling Maylina - Ditinggal Lunga


 Lirik Lagu Tarling Ditinggal Lunga - Maylina

Lara.. a..ti..,
Wong ditinggal lunga..
Sampean tega..,
Ninggal kula..

Bayangane kaya katon ning mata,
Janjine bli bakal kakang sulaya..
Jare arep sayang, jare arep eman
Nyatane sampean bohongan..

Bli disangka bakale kula pisah,
Wis rong taun kula ditinggal lunga..
Kula kurang apa, minggat sing wong tuwa
Demi kakang sing kula cinta..
Bayangane kaya katon ning mata..

Reff:
Tapi balesane aja ngingkari kula,
Sekien akhire sampean ninggal lunga..

Weruha mengkenen ngomonga sing bengen,
Aja sampean tega sing gawe sengsara..
Lara..ati..,
Lara ati slalu diingkari..

Bli disangka bakale kula pisah,
Wis rong taun kula ditinggal lunga..
Kula kurang apa, minggat sing wong tuwa
Demi kakang sing kula cinta..
Bayangane kaya katon ning mata..

Reff:
Tapi balesane aja ngingkari kula,
Sekien akhire sampean ninggal lunga..

Weruha mengkenen ngomonga sing bengen,
Aja sampean tega sing gawe sengsara..
Lara..ati..,
Lara ati slalu diingkari..

Bayangane kaya katon ning mata,
Janjine bli bakal kakang sulaya..
Jare arep sayang, jare arep eman
Nyatane sampean bohongan..

Bli disangka bakale kula pisah,
Wis rong taun kula ditinggal lunga..
Kula kurang apa, minggat sing wong tuwa
Demi kakang sing kula cinta..
Bayangane kaya katon ning mata..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Maylina - Ditinggal Lunga"

Posting Komentar