Lirik Lagu Tarling Nunung Alvi - Dudu Kula

 


Lirik Lagu Tarling Dudu Kula - Nunung Alvi

Nyuara ora nana ning rupa,
Ketulis nanging bli kewaca..
Jeritan sukma lagi cerita..

Tanduran seneng cukule demen,
Uwohe nanggung lara kangen..
Rasane wong demen maksakaken..

Reff:
Ngumbara nindak dalan setapak,
Duwur suket welulang gan tek wiak..
Langka wedi alas sing wengi tek oyak,
Kenang blenak..

Kelaya gandrung kelara-lara,
Banyu mata saksi derita jiwa..
Mungkin kaen sing dipilih ning dika,
Dudu kula..

Tanduran seneng cukule demen,
Uwohe nanggung lara kangen..
Rasane wong demen maksakaken..

Reff:
Ngumbara nindak dalan setapak,
Duwur suket welulang gan tek wiak..
Langka wedi alas sing wengi tek oyak,
Kenang blenak..

Kelaya gandrung kelara-lara,
Banyu mata saksi derita jiwa..
Mungkin kaen sing dipilih ning dika,
Dudu kula..

Nyuara ora nana ning rupa,
Ketulis nanging bli kewaca..
Jeritan sukma lagi cerita..

Tanduran seneng cukule demen,
Uwohe nanggung lara kangen..
Rasane wong demen maksakaken..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Nunung Alvi - Dudu Kula"

Posting Komentar