Lirik Lagu Tarling Rossa Angelina - Nyolong Waktu

 


Lirik Lagu Tarling Nyolong Waktu - Rossa Angelina

Kejadian kien kula bli ngarepaken,
Jalani hubungan terlarang..

Sungguh bli sengaja,
Kula ngenali cinta..
Sing gawe pula gelap mata..
Demeni ning wong duwe rabi..

Reff:
Demen tapi rasane lara,
Naruh rasa ning sampean kula kesiksa..

Nahan kangen nahan cemburu,
Rasa pegel cinta digilir karo waktu..
Nyolong waktu sing rabine,
Yen pengen ngabari kula,
Cinta semu mung gawe kula kesiksa..

Sungguh bli sengaja,
Kula ngenali cinta..
Sing gawe pula gelap mata..
Demeni ning wong duwe rabi..

Reff:
Demen tapi rasane lara,
Naruh rasa ning sampean kula kesiksa..

Nahan kangen nahan cemburu,
Rasa pegel cinta digilir karo waktu..
Nyolong waktu sing rabine,
Yen pengen ngabari kula,
Cinta semu mung gawe kula kesiksa..

Kejadian kien kula bli ngarepaken,
Jalani hubungan terlarang..

Sungguh bli sengaja,
Kula ngenali cinta..
Sing gawe pula gelap mata..
Demeni ning wong duwe rabi..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Rossa Angelina - Nyolong Waktu"

Posting Komentar