Lirik Lagu Tarling Tria Aulia - Ninggal Perasaan

 


Lirik Lagu Tarling Ninggal Perasaan - Tri Aulia

Dina ganti wulan,
Sun pegel ngarep sampean..
Lawase hubungan,
Nanging langka kepastian..

Cintane kakang,
Ning kula kanggo dolanan..
Mung cuma ninggal perasaan..

Nangapa janjine,
Bli nyata karo omonge..
Manis ning awale,
Tapi pait ning akhire..

Kenyataan cinta,
Sing kien lagi tek rasa..
Batin krasa remuk nyangga lara..

Reff:
Hubungan cinta,
Sing bengen pernah bahagia..
Nanging sekien,
Ninggal bekas lan cerita..

Terlanjur demen,
Sun pasrah jaba lan jero..
Tapi nyatane,
Angger bae sun diloro..

Kakang pancen tegelan,
Ning kula wis ora sayang..
Entok manis ninggal sepa,
Sun dibuang..

Nangapa janjine,
Bli nyata karo omonge..
Manis ning awale,
Tapi pait ning akhire..

Kenyataan cinta,
Sing kien lagi tek rasa..
Batin krasa remuk nyangga lara..

Reff:
Hubungan cinta,
Sing bengen pernah bahagia..
Nanging sekien,
Ninggal bekas lan cerita..

Terlanjur demen,
Sun pasrah jaba lan jero..
Tapi nyatane,
Angger bae sun diloro..

Kakang pancen tegelan,
Ning kula wis ora sayang..
Entok manis ninggal sepa,
Sun dibuang..

Dina ganti wulan,
Sun pegel ngarep sampean..
Lawase hubungan,
Nanging langka kepastian..

Cintane kakang,
Ning kula kanggo dolanan..
Mung cuma ninggal perasaan..

Nangapa janjine,
Bli nyata karo omonge..
Manis ning awale,
Tapi pait ning akhire..

Kenyataan cinta,
Sing kien lagi tek rasa..
Batin krasa remuk nyangga lara.

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Tria Aulia - Ninggal Perasaan"

Posting Komentar