Lirik Lagu Tarling Vellysah - Nunda Rasa


 Lirik Lagu Tarling Nunda Rasa - Vellysah

Sejujure Sampe Kien,
Masih Ana Rasa Kangen..
Sing Wis Ilang Ninggalaken,
Kadang Neneka Ning Kangen..

Mungkin Kula Bli Sempurna,
Ora Kaya Rabine Dika..
Kanggo Apa Nunda Rasa,
Lamun Akhire Nglelara..

Reff:
Pura Pura Kangen Maning,
Nyeja Lara Janjine Ngawin..
Ndemen Kula Kanggo Pembanding..

Najan Raga Katon Seneng,
Tapi Batin Larane Ngerem..
Nyedas Ati Bekase Njarem,
Wis Nyerah Senajan Demen,
Bli Bakal Bisa Ngalahaken..

Mungkin Kula Bli Sempurna,
Ora Kaya Rabine Dika..
Kanggo Apa Nunda Rasa,
Lamun Akhire Nglelara..

Reff:
Pura Pura Kangen Maning,
Nyeja Lara Janjine Ngawin..
Ndemen Kula Kanggo Pembanding..

Najan Raga Katon Seneng,
Tapi Batin Larane Ngerem..
Nyedas Ati Bekase Njarem,
Wis Nyerah Senajan Demen,
Bli Bakal Bisa Ngalahaken..

Mungkin Kula Bli Sempurna,
Ora Kaya Rabine Dika..
Kanggo Apa Nunda Rasa,
Lamun Akhire Nglelara..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Vellysah - Nunda Rasa"

Posting Komentar