Lirik Lagu Susy Arzetty - Cinta Ning Salah Dalan

 


Lirik Lagu Tarling Cinta Ning Salah Dalan - Susy Arzetty

Siksaan demen.. siksaan kangen..
Kesiksa dosa.. sing tek rasa..

Kadang sun pengen ilang ingetan,
Pengen klalen yen kula demen sampean..
Tek paksa angger ora bisa,
Yen maksa pastine ana sing lara..

Diganjar rindu dibakar cemburu,
Jalani dedemen sing ora tentu..
Nggebeki kembang gagange eri,
Duwe harapan sing bakal nyakiti..

Resiko cinta ning dalah salah,
Kudune nanggung dosa kula wis pasrah..
Ibarat serngenge karo wulan,
Selangit tapi bli bisa barengan..

Reff:
Siksaan demen siksaan kangen,
Kesiksa dosa sing tek rasa..

Ibarat nyasar ning tengah lautan,
Sing ora mungkin nemu pinggiran..
Gambaran cinta kula lan sampean,
Bisa bareng tapi cuma ning khayalan..

Diganjar rindu dibakar cemburu,
Jalani dedemen sing ora tentu..
Nggebeki kembang gagange eri,
Duwe harapan sing bakal nyakiti..

Reff:
Siksaan demen siksaan kangen,
Kesiksa dosa sing tek rasa..

Ibarat nyasar ning tengah lautan,
Sing ora mungkin nemu pinggiran..
Gambaran cinta kula lan sampean,
Bisa bareng tapi cuma ning impian..

Kadang sun pengen ilang ingetan,
Pengen klalen yen kula demen sampean..
Tek paksa angger ora bisa,
Yen maksa pastine ana sing lara..

Reff:
Siksaan demen siksaan kangen,
Kesiksa dosa sing tek rasa..

Ibarat nyasar ning tengah lautan,
Sing ora mungkin nemu pinggiran..
Gambaran cinta kula lan sampean,
Bisa bareng tapi cuma ning khayalan..

Kadang sun pengen ilang ingetan,
Pengen klalen yen kula demen sampean..
Tek paksa angger ora bisa,
Yen maksa pastine ana sing lara..

Diganjar rindu dibakar cemburu,
Jalani dedemen sing ora tentu..
Nggebeki kembang gagange eri,
Duwe harapan sing bakal nyakiti..

Resiko cinta ning dalah salah,
Kudune nanggung dosa kula wis pasrah..
Ibarat serngenge karo wulan,
Selangit tapi bli bisa barengan..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Susy Arzetty - Cinta Ning Salah Dalan"

Posting Komentar