Lirik Lagu Tarling Arin DA 3 - Kawin Kepaksa

 


Lirik Lagu Tarling Kawin Kepaksa - Arin DA 3

Bli Sanggup Mandeng Bli Kuat Nyawang,
Deleng Sampean Karo Wong Liyan,
Lunga Loroan Gandengan Tangan,
Kaya Nyolok Mata Ning Adepan..
Lara Ati Panas Perih Ning Pikiran,
Deleng Kakang Kien Wani Selingkuhan..

Apa Sebabe Apa Lantarane,
Sekien Kakang Robah Sikape,
Bengi Kluyuran Mabok-Mabokan,
Kaya Bli Ngrasa Kluarga Perlu Mangan,
Aja Ngomong Kawin Kepaksa Ning Perjodohan,
Yen Bli Demen Nangapa Ning Kula Doyan..

Reff:
Gawan Gelang Kalung Duit Ntok Kanggo Mangan,
Karna Kakang Jarang Ngupai Jajan..

Yen Bli Demen Ayu Ngadep Ning Pengadilan,
Mumpung Kula Durung Duwe Keturunan..
Kula Rela Iklas Rido Urip Rangdaan,
Daripada Dikawin Mung Gabug Eman..

Apa Sebabe Apa Lantarane,
Sekien Kakang Robah Sikape,
Bengi Kluyuran Mabok-Mabokan,
Kaya Bli Ngrasa Kluarga Perlu Mangan,
Aja Ngomong Kawin Kepaksa Ning Perjodohan,
Yen Bli Demen Nangapa Ning Kula Doyan..

Reff:
Gawan Gelang Kalung Duit Ntok Kanggo Mangan,
Karna Kakang Jarang Ngupai Jajan..

Yen Bli Demen Ayu Ngadep Ning Pengadilan,
Mumpung Kula Durung Duwe Keturunan..
Kula Rela Iklas Rido Urip Rangdaan,
Daripada Dikawin Mung Gabug Eman..

Bli Sanggup Mandeng Bli Kuat Nyawang,
Deleng Sampean Karo Wong Liyan,
Lunga Loroan Gandengan Tangan,
Kaya Nyolok Mata Ning Adepan..
Lara Ati Panas Perih Ning Pikiran,
Deleng Kakang Kien Wani Selingkuhan..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Arin DA 3 - Kawin Kepaksa"

Posting Komentar