Lirik Lagu Tarling Ayu Karlina - Tamu Kondangan

 Lirik Lagu Tarling Tamu Kondangan - Ayu Karlina

Bli pernah tek bayangaken,
Waktu kula nerima undangan..
Ana arane sampean,
Ana potone kakang,
Arep pengantenan..

Bli sida dadi jodone,
Kula sing jaga batur sing duwe..
Jalin hubungan karo kula,
Kien sampean bahagia,
Kula sing lara..

Reff:
Langka mendung tapi udan,
Kaya gludug ning wayah ketiga..
Sampean nyiptakaken pesta perkawinan,
Lara.. lara..

Bengen janji arep temenan,
Nyatane cuma kanggo dolanan..
Sekien kula mung dadi tamu kondangan,
Tega..tega..
Diri kula mung dipandeng sebelah mata..

Bli sida dadi jodone,
Kula sing jaga batur sing duwe..
Jalin hubungan karo kula,
Kien sampean bahagia,
Kula sing lara..

Reff:
Langka mendung tapi udan,
Kaya gludug ning wayah ketiga..
Sampean nyiptakaken pesta perkawinan,
Lara.. lara..

Bengen janji arep temenan,
Nyatane cuma kanggo dolanan..
Sekien kula mung dadi tamu kondangan,
Tega..tega..
Diri kula mung dipandeng sebelah mata..

Bli pernah tek bayangaken,
Waktu kula nerima undangan..
Ana arane sampean,
Ana potone kakang,
Arep pengantenan..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Ayu Karlina - Tamu Kondangan"

Posting Komentar