Lirik Lagu Tarling Dadang Anesa - Megot Demen


 Lirik Lagu Tarling Megot Demen  Dadang Anesa

Sampe tekang detik kien,
Kula masih ngarepaken..
Senajan cilik kesempatane..,
Kanggo kula nduweni ragane..

Pait temen kenyataan,
Salah naroh perasaan..
Nduweni rasa sing bli biasa..,
Ning sampean sing duwe kluarga..

Reff:
Lamun kula bisa,
Pengen tek putus paksa..
Megot rasa demen,
Sing ana ning angen..

Najan cinta katon,
Ora bisa kelakon..
Kenangapa sayang,
Ora ilang ilang..

Kaya kenen temen,
Wong kesiksa demen..

Pait temen kenyataan,
Salah naroh perasaan..
Nduweni rasa sing bli biasa..,
Ning sampean sing duwe kluarga..

Reff:
Lamun kula bisa,
Pengen tek putus paksa..
Megot rasa demen,
Sing ana ning angen..

Najan cinta katon,
Ora bisa kelakon..
Kenangapa sayang,
Ora ilang ilang..

Kaya kenen temen,
Wong kesiksa demen..

Sampe tekang detik kien,
Kula masih ngarepaken..
Senajan cilik kesempatane..,
Kanggo kula nduweni ragane..

Pait temen kenyataan,
Salah naroh perasaan..
Nduweni rasa sing bli biasa..,
Ning sampean sing duwe kluarga..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dadang Anesa - Megot Demen"

Posting Komentar