Lirik Lagu Tarling Dede Risty - Segegem Pasir


 Lirik Lagu Tarling Segegem Pasir - Dede Risty

Ibarat gegem segegem pasir,
Kula dipaksa nrima takdir..
Ilange sampean ninggalaken kenangan,
Kenangan sing masih ceta ning mata..

Sebutir awu nduweni makna,
Cilike rindu nggawa siksa..
Ilange sampean ngancuraken harapan,
Sun bli sanggup urip tanpa sampean..

Reff:
Karo sing nduwe semesta,
Kula munajat cinta..
Sambungaken rasa,
Kanggo sepasang mata,
Sing wis tega ninggal lunga..

Yen bengi bli bisa meneng,
Kula rerintih kangen..
Sang pencipta rasa,
Tuntunen diri kula,
Ning endi belahan jiwa..

Arane tek ukir saduwure pasir,
Mugia sampean secepete hadir..

Sebutir awu nduweni makna,
Cilike rindu nggawa siksa..
Ilange sampean ngancuraken harapan,
Sun bli sanggup urip tanpa sampean..

Reff:
Karo sing nduwe semesta,
Kula munajat cinta..
Sambungaken rasa,
Kanggo sepasang mata,
Sing wis tega ninggal lunga..

Yen bengi bli bisa meneng,
Kula rerintih kangen..
Sang pencipta rasa,
Tuntunen diri kula,
Ning endi belahan jiwa..

Arane tek ukir saduwure pasir,
Mugia sampean secepete hadir..

Sebutir awu nduweni makna,
Cilike rindu nggawa siksa..
Ilange sampean ngancuraken harapan,
Sun bli sanggup urip tanpa sampean..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dede Risty - Segegem Pasir"

Posting Komentar