Lirik Lagu Tarling Dewi Kirana - Buaya Sempong

 


Lirik Lagu Tarling Buaya Sempong - Dewi Kirana

Masih Mending Keiris Ning Lading,
Telung Dina Bisa Waras Maning..
Yen Laki Ngomonge Jaluk Rabi Maning,
Pedese Panase Tekang Njero Daging..

Sampe Nangis Bli Metu Banyu Mata,
Pengen Njerit Ora Metu Suara..
Tipene Sampean Sayang Karo Wong Wadon,
Bli Weruh Nyatane Kakang Buaya Sempong..

Reff:
Kula Nurut Gelem Diwayu,
Asal Karo Emboke Dika..
Nembe Pisah Ngandani Ora,
Gayae Pengen Wayuan..

Kula Pengen Ganti Wong Lanang,
Arep Turu Laki Online-Nan..
Sing Ganteng Akeh Duite,
Kula Bosen Blenak Bae..

Sampe Nangis Bli Metu Banyu Mata,
Pengen Njerit Ora Metu Suara..
Tipene Sampean Sayang Karo Wong Wadon,
Bli Weruh Nyatane Kakang Buaya Sempong..

Reff:
Kula Nurut Gelem Diwayu,
Asal Karo Emboke Dika..
Nembe Pisah Ngandani Ora,
Gayae Pengen Wayuan..

Kula Pengen Ganti Wong Lanang,
Arep Turu Laki Online-Nan..
Sing Ganteng Akeh Duite,
Kula Bosen Blenak Bae..

Masih Mending Keiris Ning Lading,
Telung Dina Bisa Waras Maning..
Yen Laki Ngomonge Jaluk Rabi Maning,
Pedese Panase Tekang Njero Daging..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dewi Kirana - Buaya Sempong"

Posting Komentar