Lirik Lagu Tarling Dewi Kirana - Enak Ning Duwur

 Lirik Lagu Tarling Enak Ning Duwur - Dewi Kirana

Kuayan temen enake
Kayan apa duh rasane
Coba sepisan bae
Kakang aja kesuen

Kula kang pegel nunggue
Sampean langka ngartine
Sun rumah tangga
Ampun sengsara bae

reff :
Kula pengen ning nduwur
Urip seneng lan makmur
Kerja kang aja nganggur
Aja kalah karo batur

Pancen enak ning nduwur
Yen lagi urip subur
Batur ngaku sedulur
Aduh kang enak ning nduwur

Kuayan temen enake
Kayan apa duh rasane
Coba sepisan bae
Kakang aja kesuen

reff :
Kula pengen ning nduwur
Urip seneng lan makmur
Kerja kang aja nganggur
Aja kalah karo batur

Pancen enak ning nduwur
Yen lagi urip subur
Batur ngaku sedulur
Aduh kang enak ning nduwur

Kuayan temen enake
Kayan apa duh rasane
Coba sepisan bae
Kakang aja kesuen

Kula kang pegel nunggue
Sampean langka ngartine
Sun rumah tangga
Ampun sengsara bae

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dewi Kirana - Enak Ning Duwur"

Posting Komentar