Lirik Lagu Tarling Dewi Kirana - Saking Ringi Ringie

 


Lirik Lagu Tarling Saking Ringi Ringie - Dewi Kirana

Wis weruh kula wong bli duwe,
Wonge blesak ireng kulite..
Nangapa kakang nrima sekien ucapena,
Omonge kasar bari ngina..

Yen kakang wis bli suka trima,
Aja masang masang ning mata..
Apa saking gantenge saking ringi ringie,
Wong lanang dudu kakang bae..

Reff:
Luruh bae wong sing ayu,
Bodi mulus sing masih lunyu..

Mumpung kakang masih payu,
Rega larang akeh sing nuku..
Kula bli nemen nemen,
Yen kakang wis ora demen..

Yen kakang wis bli suka trima,
Aja masang masang ning mata..
Apa saking gantenge saking ringi ringie,
Wong lanang dudu kakang bae..

Reff:
Luruh bae wong sing ayu,
Bodi mulus sing masih lunyu..

Mumpung kakang masih payu,
Rega larang akeh sing nuku..
Kula bli nemen nemen,
Yen kakang wis ora demen..

Yen kakang wis bli suka trima,
Aja masang masang ning mata..
Apa saking gantenge saking ringi ringie,
Wong lanang dudu kakang bae..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dewi Kirana - Saking Ringi Ringie"

Posting Komentar