Lirik Lagu Tarling Dewi Kirana - Ugat Aget


 Lirik Lagu tarling Ugat Aget - Dewi Kirana

Wong bagus lagi apa,
Sabandina ati lara..
Banyu mata malimbang-limbang,
Kula durung siap pisahan..

Pernah nutupi emosi,
Cemburu ning tangga guri..
Iya kula dadi rangda,
Arep laki karo sapa..

Reff:
Ibarat wiwitan sepi ditinggal ning manuk,
Ati kula sepi ditinggal laki..

Yen wayah bengi atis angin roji,
Butuh slimut anget sing ugat aget..

Pernah nutupi emosi,
Cemburu ning tangga guri..
Iya kula dadi rangda,
Arep laki karo sapa..

Reff:
Ibarat wiwitan sepi ditinggal ning manuk,
Ati kula sepi ditinggal laki..

Yen wayah bengi atis angin roji,
Butuh slimut anget sing ugat aget..

Wong bagus lagi apa,
Sabandina ati lara..
Banyu mata malimbang-limbang,
Kula durung siap pisahan..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dewi Kirana - Ugat Aget"

Posting Komentar