Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Babar Luar

 Lirik Lagu Tarling Babar Luar - Dian Anic

rumah tangga..sampe..aki nini..
mawure wangi kembang penganten anyar..
eee…

Sekare kentar kegawa angin,
Sekare kentir kegawa banyu..
Pudag lukar wis babar luar,
Aja nagih ning klasa bantal..

Jejere pasang penganten anyar,
Tutup cerita masa demenan..
Wis kawinan kien wis halal,
Seranjang sepeturon barengan..

reff:
Heee penganten lanang wadone,
Pantes pisan disawange..
Gawe seneng ning wong tuane,
Gawe bungah ning besane..

Heee muga sing dawa jodone,
Urip tentrem karo soma..
Sakinah mawadah warohmah,
Langgeng tumekang ning tua..

Jejere pasang penganten anyar,
Tutup cerita masa demenan..
Wis kawinan kien wis halal,
Seranjang sepeturon barengan..

reff:
Heee penganten lanang wadone,
Pantes pisan disawange..
Gawe seneng ning wong tuane,
Gawe bungah ning besane..

Heee muga sing dawa jodone,
Urip tentrem karo soma..
Sakinah mawadah warohmah,
Langgeng tumekang ning tua..

Jejere pasang penganten anyar,
Tutup cerita masa demenan..
Wis kawinan kien wis halal,
Seranjang sepeturon barengan..

reff:
Heee penganten lanang wadone,
Pantes pisan disawange..
Gawe seneng ning wong tuane,
Gawe bungah ning besane..

Heee muga sing dawa jodone,
Urip tentrem karo soma..
Sakinah mawadah warohmah,
Langgeng tumekang ning tua..

Sekare kentar kegawa angin,
Sekare kentir kegawa banyu..
Pudag lukar wis babar luar,
Aja nagih ning klasa bantal..

Jejere pasang penganten anyar,
Tutup cerita masa demenan..
Wis kawinan kien wis halal,
Seranjang sepeturon barengan..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Babar Luar"

Posting Komentar