Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Cinta Ora Kuasa

 Lirik Lagu Tarling Cinta Ora Kuasa - Dian Anic

Ning nduwure sajadah,
Sun nawuraken do’a..
Kanggo wong sing tek sayangi,
Najan tanpa duweni..

Ning setiap sujude,
Tek sebut arane..
Mugia kakang bahagia,
Karo pilihane..

Cuma lewat do’a,
Sun titip cinta..
Karna sun sadar,
Bli bisa kedawung krama..

Reff:
Kula manusia biasa,
Ora duwe kuasa..
Senajan cinta mati,
Ora bisa nyawiji..

Arane sampean siji,
Sing tek sebut ning do’a..
Muga bahagia maringi,
Najan bli karo kula..

Nalika cinta wis bertasbih,
Kula mung bisa pasrah diri..
Najan raga bli bisa duweni,
Asal mata bisa..niteni..

Ning nduwure sajadah,
Sun nawuraken do’a..
Kanggo wong sing tek sayangi,
Najan tanpa duweni..

Ning setiap sujude,
Tek sebut arane..
Mugia kakang bahagia,
Karo pilihane..

Cuma lewat do’a,
Sun titip cinta..
Karna sun sadar,
Bli bisa kedawung krama..

reff:
Kula manusia biasa,
Ora duwe kuasa..
Senajan cinta mati,
Ora bisa nyawiji..

Arane sampean siji,
Sing tek sebut ning do’a..
Muga bahagia maringi,
Najan bli karo kula..

Nalika cinta wis bertasbih,
Kula mung bisa pasrah diri..
Najan raga bli bisa duweni,
Asal mata bisa..niteni..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Cinta Ora Kuasa"

Posting Komentar