Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Dianggepe Sepele

 


Lirik Lagu Tarling Dianggep Sepele - Dian Anic

Blenake larane wong bli duwe,
Cintane dianggepe sepele..
Rasane sedih bli dihargai,
Asor blenake wong ning esor..

Jarene jodoh ora mandeng sapa,
Nangapa kenyataane beda..
Manise cinta pait sing dirasa,
Larane cinta kula sing ngrasa..

Reff:
Ibarat kaya ngrangkul wulan,
Ning duwuran kula ning soran,
Rasa ngenes demen bli seukuran..

Rasa prihatin ning njero batin,
Apa sih mungkin kula bli yakin,
Demen sampean sampe dikawin..
Cinta kula dianggep sepele..

Jarene jodoh ora mandeng sapa,
Nangapa kenyataane beda..
Manise cinta pait sing dirasa,
Larane cinta kula sing ngrasa..

Reff:
Ibarat kaya ngrangkul wulan,
Ning duwuran kula ning soran,
Rasa ngenes demen bli seukuran..

Rasa prihatin ning njero batin,
Apa sih mungkin kula bli yakin,
Demen sampean sampe dikawin..
Cinta kula dianggep sepele..

Blenake larane wong bli duwe,
Cintane dianggepe sepele..
Rasane sedih bli dihargai,
Asor blenake wong ning esor..

Jarene jodoh ora mandeng sapa,
Nangapa kenyataane beda..
Manise cinta pait sing dirasa,
Larane cinta kula sing ngrasa..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Dianggepe Sepele"

Posting Komentar