Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Dirubung Semut

 Lirik Lagu Tarling Dirubung Semut - Dian Anic

Kang duh kakang duh kakang,
Apa wis kelalen..
Karo kula wong ayu,
Apa sih mari rindu..

Apa kakang bli kelingan,
Lagi ning toang pindangan..
Waktu malam minggu loroan,
Dirubung semut barengan..

Kang duh kakang duh kakang,
Cintane ngambang..
Ning kula mari sayang,
Perhatiane ilang..

Mungkin kenang ndeleng sing blaem,
Cintane ning kula kelem..
Mungkin kenang ndeleng sing montok,
Demene ning kula rontok..

reff:
Najan ruket demene,
Najan jero sayange..
Durung jodone,
Ngawine karo sejene..

Cerita cinta manis,
Ilang ibarat grigis..
Cuma dadi kenangan,
Lagi ning toang pindangan..

Mangan bonteng sesigar barengan,
Ning sor wiwitan baujan..

Kang duh kakang duh kakang,
Cintane ngambang..
Ning kula mari sayang,
Perhatiane ilang..

Mungkin kenang ndeleng sing blaem,
Cintane ning kula kelem..
Mungkin kenang ndeleng sing montok,
Demene ning kula rontok..

reff:
Najan ruket demene,
Najan jero sayange..
Durung jodone,
Ngawine karo sejene..

Cerita cinta manis,
Ilang ibarat grigis..
Cuma dadi kenangan,
Lagi ning toang pindangan..

Mangan bonteng sesigar barengan,
Ning sor wiwitan baujan..

Kang duh kakang duh kakang,
Apa wis kelalen..
Karo kula wong ayu,
Apa sih mari rindu..

Apa kakang bli kelingan,
Lagi ning toang pindangan..
Waktu malam minggu loroan,
Dirubung semut barengan..

Kang duh kakang duh kakang,
Cintane ngambang..
Ning kula mari sayang,
Perhatiane ilang..

Mungkin kenang ndeleng sing blaem,
Cintane ning kula kelem..
Mungkin kenang ndeleng sing montok,
Demene ning kula rontok..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Dirubung Semut"

Posting Komentar