Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Terlalu Bahagia

 Lirik Lagu Tarling Terlalu Bahagia - Dian Anic

Sun rasa wis dadi rabine,
Pasti bakal nurut lakine..
Nanging siji syarate,
Padu aja kon langsing badane..

Yen laki ngongkon apa bae,
Pasti bakal kula geleme..
Nanging siji syarate,
Padu aja kon cilik wetenge..
Sun laki seneng uripe..

reff:
Terlalu bahagia,
Urip karo sampean..
Mangan sedina ping telu,
Masih anggep tetep kurang..

Terlalu bahagia,
Nduwe laki sampean..
Klambi ning njero lemari,
Langka sing kamot ning badan..

Yen rabine gering,
Disangka ora seneng..
Yen rabine langsing,
Bokatan akeh sing demen..

Yen laki ngongkon apa bae,
Pasti bakal kula geleme..
Nanging siji syarate,
Padu aja kon cilik wetenge..
Sun laki seneng uripe..

reff:
Terlalu bahagia,
Urip karo sampean..
Mangan sedina ping telu,
Masih anggep tetep kurang..

Terlalu bahagia,
Nduwe laki sampean..
Klambi ning njero lemari,
Langka sing kamot ning badan..

Yen rabine gering,
Disangka ora seneng..
Yen rabine langsing,
Bokatan akeh sing demen..

Sun rasa wis dadi rabine,
Pasti bakal nurut lakine..
Nanging siji syarate,
Padu aja kon langsing badane..

Yen laki ngongkon apa bae,
Pasti bakal kula geleme..
Nanging siji syarate,
Padu aja kon cilik wetenge..
Sun laki seneng uripe..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Terlalu Bahagia"

Posting Komentar