Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Tetep Nyayangi

 Lirik Lagu Tarling Tetep Nyayangi - Dian Anic

Nangapa sun tetep nyayangi,
Senajan wis katon..
Cinta dibagi-bagi,
Saban wong wadon..

Najan mata sun deleng,
Tapi batine merem..
Pura-pura ora weruh,
Rumasa cinta wis nyandu..

Pribasane kula wong demen,
Lara bagen dikerem..
Najan wong sing tek sayang,
Kanggo rebutan..

Mungkin wis dedalane,
Demen wong bagus rupane..
Bahagia ora nyata,
Mung lara sing kula trima..

reff:
Lir dipayungi panas srengenge,
Rasa lara perih jrenjem ning batine,
Kaya napak ning geni sun jalani cintane..

Larane ati bli metu getih,
Cinta sing tek upahi lara sing kita olih,
Sing tek sangka melati nyatane mawar berduri..

Sun demen..sun demen..
Nanging bli pengen selara kien..

Pribasane kula wong demen,
Lara bagen dikerem..
Najan wong sing tek sayang,
Kanggo rebutan..

Mungkin wis dedalane,
Demen wong bagus rupane..
Bahagia ora nyata,
Mung lara sing kula trima..

reff:
Lir dipayungi panas srengenge,
Rasa lara perih jrenjem ning batine,
Kaya napak ning geni sun jalani cintane..

Larane ati bli metu getih,
Cinta sing tek upahi lara sing kita olih,
Sing tek sangka melati nyatane mawar berduri..

Sun demen..sun demen..
Nanging bli pengen selara kien..

Nangapa sun tetep nyayangi,
Senajan wis katon..
Cinta dibagi-bagi,
Saban wong wadon..

Najan mata sun deleng,
Tapi batine merem..
Pura-pura ora weruh,
Rumasa cinta wis nyandu..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Tetep Nyayangi"

Posting Komentar