Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Wareg Ngekepi

 Lirik Lagu Tarling Wareg Ngekepi - Dian Anic

Pengen ketemu kakang najan cuma ning ngimpi,
Sebab kangene kula wis segunung merapi..
Duwure rindu gedene cinta,
Parek ning kalbu adoh sing mata..

Kakang lagi kerja ana ning negri sebrang,
Nanging mubengi kula ngimpi ketemu kakang..
Ngimpie seneng tangine pusing,
Sebab yen nglilir olihe guling..

reff:
Yen kakang balik sun due kaulan,
Sewulan among metu sing kaweran..

Lebaraken kaul kangene ngati,
Mong ucul yen durung wareg ngekepi..
Rindune ning ati ora bakal mari,
Sedurunge kakang ana ning iringan..

Kakang lagi kerja ana ning negri sebrang,
Nanging mubengi kula ngimpi ketemu kakang..
Ngimpie seneng tangine pusing,
Sebab yen nglilir olihe guling..

reff:
Yen kakang balik sun due kaulan,
Sewulan among metu sing kaweran..

Lebaraken kaul kangene ngati,
Mong ucul yen durung wareg ngekepi..
Rindune ning ati ora bakal mari,
Sedurunge kakang ana ning iringan..

Pengen ketemu kakang najan cuma ning ngimpi,
Sebab kangene kula wis segunung merapi..
Duwure rindu gedene cinta,
Parek ning kalbu adoh sing mata..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Wareg Ngekepi"

Posting Komentar