Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Wayu Colongan

 Lirik Lagu Tarling Wayu Colongan - Dian Anic

Lara perihe rasane ngati,
Kaya diiris karo beling..
Lakine kula sing tek sayangi,
Tegel pisan wis rabi maning..

Mangkate kula kang ning taiwan,
Dudu piknik lan pelesiran..
Sun rela mbujang demi sampean,
Dibalese penghianatan..

reff:
Paingan jaluki bae kiriman,
Alesan kanggo modal dagangan..

Bli weruh yen kanggo ngawin jembete,
Sampean tega meres rabine..
Wong lanang wis wayu colongan,
Sun balik mung olih tetangisan..

Mangkate kula kang ning taiwan,
Dudu piknik lan pelesiran..
Sun rela mbujang demi sampean,
Dibalese penghianatan..

reff:
Paingan jaluki bae kiriman,
Alesan kanggo modal dagangan..

Bli weruh yen kanggo ngawin jembete,
Sampean tega meres rabine..
Wong lanang wis wayu colongan,
Sun balik mung olih tetangisan..

Lara perihe rasane ngati,
Kaya diiris karo beling..
Lakine kula sing tek sayangi,
Tegel pisan wis rabi maning..

Mangkate kula kang ning taiwan,
Dudu piknik lan pelesiran..
Sun rela mbujang demi sampean,
Dibalese penghianatan..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Wayu Colongan"

Posting Komentar