Lirik Lagu Tarling Erna Elshanda - Mbonceng Wadonan

 


Lirik Lagu Tarling Mbonceng Wadonan - Erna Elshanda

Wis sepisan pindo..
Dibebodo..
Mungkin wis dalane..
Ora jodo..

Cinta gawe lara,
Gawe ati nelangsa..
Percuma berkorban,
Yen akhire dadi korban..

Cinta gawe hancur,
Lara ati kesingkur..
Karna wadon liyan,
Kula sing lawas ditinggal miang..

Aja mboboraken anake uwong,
Tiwas wong tuwa nolak lamarane uwong..

Reff:
Yen ditakoni ora ngaku bae,
Bonceng wadonan ditakoni,
Alesane bonceng adine..

Yen ditelponi bli dianggep bae,
Blolih ngubungi ditakoni,
Alesane ngedrop batrene..

Wis sepisan pindo dibebodo,
Mungkin wis dalane ora jodo..

Cinta gawe hancur,
Lara ati kesingkur..
Karna wadon liyan,
Kula sing lawas ditinggal miang..

Aja mboboraken anake uwong,
Tiwas wong tuwa nolak lamarane uwong..

Reff:
Yen ditakoni ora ngaku bae,
Bonceng wadonan ditakoni,
Alesane bonceng adine..

Yen ditelponi bli dianggep bae,
Blolih ngubungi ditakoni,
Alesane ngedrop batrene..

Wis sepisan pindo dibebodo,
Mungkin wis dalane ora jodo..

Cinta gawe lara,
Gawe ati nelangsa..
Percuma berkorban,
Yen akhire dadi korban..

Cinta gawe hancur,
Lara ati kesingkur..
Karna wadon liyan,
Kula sing lawas ditinggal miang..

Aja mboboraken anake uwong,
Tiwas wong tuwa nolak lamarane uwong..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Erna Elshanda - Mbonceng Wadonan"

Posting Komentar